A Sustainable Organic form with a lightweight structure for Google Mountain View Campus in California, USA BIG & Heatherwick Studio reveal Google’s new California Headquarter design. Google Mountain View Campus is the collaborative work of Danish firm Bjarke Ingels Group (BIG) and the British studio of Heatherwick Studio.The Google’s new California Headquarter design will be a sustainable organic form with a lightweight structure which will provide a great home for Google. Thomas Heatherwick, ...

DRDS Studio wins international competition for for the Korean Land + Housing Corporation in Jinju. International design studio DRDS has taken first place in a major competition in Jinju, South Korea for the Korean Land + Housing Corporation (LH). The project was selected among nine teams competing for a new $320m corporate headquarters. The vision for the project is to create ...

Rawls College of Business Administration on the Texas Tech Campus will be a Gateway Pavilion,which celebrates the notion of education,communication & innovation ...