Unzipped Wall for London 2016 Serpentine Gallery Pavilion by BIG Bjarke Ingels Group / BIG’s design of the Serpentine Gallery Pavilion in Hyde Park, London For the Serpentine Gallery Pavilion 2016, BIG has attempted to design a structure of Unzipped Wall that embodies a number of elements which can be often perceived as opposites: a structure that’s free-form yet rigorous, modular yet sculptural, ...

A Sustainable Organic form with a lightweight structure for Google Mountain View Campus in California, USA BIG & Heatherwick Studio reveal Google’s new California Headquarter design. Google Mountain View Campus is the collaborative work of Danish firm Bjarke Ingels Group (BIG) and the British studio of Heatherwick Studio.The Google’s new California Headquarter design will be a sustainable organic form with a lightweight structure which will provide a great home for Google. Thomas Heatherwick, ...

Uppsala Diamond Dome is a Combined Heat and Power Plant designed by Bjarke Ingels Group (BIG) Uppsala City invited BIG to design a biomass cogeneration plant to supplement Uppsala’s existing energy infrastructure during the peak loads in the dark and cold fall, winter, and spring. With its beautiful old town, home to the oldest university in Scandinavia and the impressive Uppsala cathedral, it required ...

BIG Wins The Competition to design a Major Cultural Center in Albania, consisting of a Mosque, an Islamic Center, and a Museum of Religious Harmony. ...